RESTO A4 STAAT VOOR KWALITEIT!

In 1997 is het brugrestaurant aan de snelweg A4 overgenomen door Peter en Bettina van Eijk. Wat is begonnen onder de naam Restotruck A4 werd later omgedoopt tot Resto A4, omdat het restaurant meer biedt dan een snelle chauffeurshap. Inmiddels al ruim 25 jaar een begrip op snelweg A4!

Gevarieerd gezelschap

Het leuke van Resto A4 is het gevarieerde gezelschap. Van de individuele chauffeur, vertegenwoordiger of ander werkvolk tot concert- en stadiongangers die onderweg er naartoe of onderweg naar huis. Ze schuiven graag bij ons aan voor een verse maaltijd. Maar ook familiediners zijn bij ons geen uitzondering. Families die iets te vieren hebben zijn bij ons aan het juiste adres. Met onze gezellige sfeer en servicegerichte bediening maken we het onze gasten graag naar het zin.

  • Broodje van de week

  • Soep van de dag

  • Maandschotel

Getoets en goed bevonden

Eigenaar Peter tipt nog even aan dat zijn restaurant Resto A4 is getoetst en goed bevonden door de Smaakpolitie. De Smaakpolitie sticker prijkt ook in volle glorie op de deur. Verder is Resto A4 meerdere keren met een hoog kwaliteitsoordeel van een 8 in de Autoweek genoemd. Iets om als eigenaar uitermate trots op te zijn, want naast het servicegerichte karakter van het restaurant staat kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel!

Onze menukaart

Onze kaart is gevarieerd en voor ieder wat wils wat betreft onze gerechten. We bereiden verse maaltijden tegen een schappelijke prijs.