BETAALBARE KWALITEIT!

Onze kaart is gevarieerd en voor ieder wat wils wat betreft onze gerechten. We bereiden verse maaltijden tegen een schappelijke prijs. In ons brugrestaurant staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom gebruiken we verse producten van hoge kwaliteit en dat proef je natuurlijk!

Gevarieerde menukaart

Of het nu gaat om lunch of diner we serveren het u graag. Een lekkere uitsmijter, heerlijk vers kopje soep of een uitgebreide maaltijd met voor-, hoofd- en nagerecht. Het komt allemaal aan bod bij Resto A4.

Loopt het water u al in de mond bij het zien van alle foto’s? Want wat dacht u van onze heerlijke shoarmaschotel, club-sandwich, mixed grill en de fameuze spareribs, dat ziet er toch heerlijk uit? Maar ook de Resto Canape en onze tournedos of zalmfilet zijn natuurlijk niet te versmaden. Naast onze reguliere menukaart hebben we geregeld speciale aanbiedingen zoals:

  • Broodje van de week

  • Soep van de dag

  • Voordeelmenu van de Dag

Luisteren naar de klant

Staat er iets niet of de kaart of heeft u speciale wensen? Vraag onze medewerkers om de mogelijkheden en wellicht komen we samen tot een smakelijke oplossing. We zijn servicegericht en staan graag voor onze gasten klaar, want we hopen natuurlijk dat u nog vaak bij ons zult aanschuiven!

Waar mogelijk proberen we rekening te houden met allergieën, maar we kunnen niet uitsluiten dat onze gerechten allergenen bevatten. Informeer er naar bij de bediening. Wij helpen u graag…